Referenties

leerKracht heeft bewezen organisatiebeleid op een aansprekende manier te vertalen naar de mensen die hiermee gaan werken.

Shermon Martis, Frankelandgroep

Mijn naam is Shermon Martis en ik ben manager opleidingen en scholing van de Frankelandgroep (FIST Frankeland Interne Scholing en Training). Ik ben klant van het eerste uur. De samenwerking met LeerKracht ervaar ik als bijzonder prettig, deskundig, denkt mee, laat je als klant in je waarde en probeert om je zo optimaal mogelijk te helpen en adviseren. Zelfs als dit betekent dat je als klant je product bij een ander bureau moet inkopen. Want hierin wordt je door LeerKracht heel goed geadviseerd en ondersteund. Die deskundigheid en eerlijkheid kan ik zeer waarderen. Hierdoor heb ik het volste vertrouwen dat de samenwerking met LeerKracht nu en in de toekomst op dezelfde wijze zal worden gecontinueerd.

Drs. A.G. van Drunen, Directeur Zorgcollege

Rinus Vergouwe, werkend vanuit zijn bureau ‘leerKracht’ is sinds 2012 tot op heden ingehuurd voor de uitvoering van opleidingen en trainingen van zowel SINL als Zorgcollege. Rinus Vergouwe beschikt over een wenselijke combinatie van eigenschappen voor zijn vak. Hij behoudt zijn BIG-registratie door in de zorg te blijven werken; is op de hoogte van alle veranderingen in wet- en regelgeving; beschikt over aan arsenaal aan didactische vaardigheden; is vaardig en zeer ervaren in alle verpleegtechnische handelingen en weet de kern van de beroepshouding op verschillende niveaus te benoemen. Bovenal weet hij zijn kennis en kunde op een levendige manier over te brengen op studenten variërend van Helpende tot Hbo-niveau.

Als trainer/docent is Rinus betrokken bij de studenten in zijn groepen. Hij interesseert zich in hun hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hij kan studenten daarbij een korte duidelijke trainingservaring geven maar begeleid ook studenten bij een langer meer geleidelijk leerproces. Rinus heeft duidelijke meningen, gebaseerd op kennis en inzicht. Deze steekt hij niet onder stoelen of banken en maken hem een gewaardeerd sparring-partner. Als opdrachtnemer zoekt hij verbinding met de doelen van de organisatie waarvoor hij werkt. En als deze hem passen is hij graag bereid ook een inhoudelijke bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen te leveren. Het is fijn om met Rinus te mogen samenwerken.

Liz van Berkesteijn, Verpleegkundige

Ik heb Rinus leren kennen als docent Verpleegkunde ten behoeve van de scholing voor het examen BIG herregistratie voor verpleegkundigen. Rinus is een zeer gedreven persoon met een enorme rijkdom aan theorie- en praktijkervaring. Door zijn enthousiasme en kennis was het volgen van zijn lessen een echt feestje. Mijn doel was om, na 25 jaar uit de zorg te zijn geweest, weer BIG geregistreerd te worden als verpleegkundige. Met dank aan het support van Rinus is dat gelukt! Deskundigheid, ervaring en betrokkenheid zijn hem op het lijf geschreven. Ook support buiten kantooruren zijn hem niet vreemd. Ik kan hem bij een ieder die scholing zoekt ten aanzien van BIG herregistratie van harte aanbevelen. Ik kan met 200% weer het beroep uitoefenen waarvan ik weet dat ik dat in hart en nieren ben……… verpleegkundige!

Sabine van Vuren

In 2017 heb ik bij “leerKracht” de cursus gevolgd ter voorbereiding op het landelijk examen voor herregistratie van verpleegkundigen in het BIG Register. Dit omdat ik niet aan de werkervaringseis voldeed (ik ben 10 jaar niet als verpleegkundige werkzaam geweest). Ik heb deze cursus (6 ochtenden) met heel veel plezier gevolgd en vond het echt jammer toen het afgelopen was!

Rinus is een bevlogen, enthousiaste docent die niet alleen de stof erg goed kan overbrengen maar ook zelf heel veel praktijkervaring heeft in diverse werkvelden binnen de zorg. Hij kan echt boeiend vertellen over situaties die hij zelf heeft meegemaakt! Hier heb ik veel van geleerd en zulke informatie blijft dan ook echt hangen. Ook is hij momenteel nog steeds actief op de werkvloer en goed op de hoogte van alles wat er speelt binnen de zorg.

Rinus heeft ook veel informatie verzameld uit de ervaringen van verpleegkundigen die het examen al gemaakt hadden. Dit hebben we uitgebreid besproken. Op het examen bleek ook dat veel van die onderwerpen aan bod kwamen. De cursus heeft mij echt een leidraad gegeven om me goed voor te bereiden op het examen.

Ik ben met een goed resultaat geslaagd voor het examen en kan iedereen, die niet aan de werkervaringseis voldoet, aanbevelen om deze cursus te doen!